Szuper szimat kurzus

Szuper Szimat kurzus

 

Amikor már kialakult a kutya és gazdi közti kötődés, úgy érezzük, hogy kigyakoroltunk mindent, nem szabad megfeledkezni róla, hogy ez akkor lesz tartós, ha szinte minden nap használjuk és aktiváljuk kutyusunk tudását. Kutyánk viselkedése korából adódóan vagy külső ingerekre megváltozhat, más kutyáktól is új szokásokat vehet fel, amiket szintén tudnunk kell kezelni.

Biztosítanunk kell kedvencünk napi igényének megfelelő mozgást és szellemi feladatokat, ha szeretnénk, hogy kiegyensúlyozott, boldog kutyánk legyen (és nem mellékesen boldog gazdink 🙂 ). Néha sokkal hatékonyabb egy-egy jól kidolgozott feladatsort használni szellemi lefárasztásra, így sokkal változatosabbá és izgalmasabbá tehetjük a közösen eltöltött időt.

Pozitív megerősítésen alapuló, büntetésmentes oktatás, lépésről lépésre.

A kutyák  szintjének megfelelő tanulási tempóban haladunk a feladatokkal.
Roppant izgalmas játék a kutyusoknak, fejleszti koncentrációjukat és a közös munka építi a kutya-gazdi párosok kapcsolatát is.

 

A kurzus bemutatása:

Az itt elsajátított tudás a mindennapi kutyás játékokba és gyakorlásokba is tökéletesen átvihető. Sokféle helyszínen, télen és nyáron izgalmas elfoglaltságot ad! A ‘nose work‘ tréningekből átültetett módszert használunk, amely során szagminták keresését tanítjuk meg kutyánknak, különböző szinteken. Ezekben a feladatokban egyre önállóbb munkára ösztönözzük a kutyákat, így folyamatosan fejleszthetjük őket és figyelmük egyre koncentráltabbá válik. Mivel ezeket a feladatokat csak a gazdival együtt tudják elvégezni, így egy izgalmas közös vadászat lesz a játékból, amiben a kutya és gazdája egy csapattá válik! A kutya teljesíteni szeretne és ahhoz, hogy minél hatékonyabb legyen, a gazdinak is meg kell tanulnia felismerni a kutyája jeleit, hogy a tréningek alatt megfelelően segíthesse a tanulási folyamatot.

A „Szuper szimat” kurzuson kamasz, felnőtt és idős kutyusok vesznek részt. Ajánlott a kurzus előtt elvégezni egy alap szintet, ahol már megtanult kutyusunk koncentrálni és tanulni. Kurzusaim közül ezeket a “Mancs akadémia” vagy “Közös nyelv” tanfolyamok alatt alapozzuk meg.

A normál 3 havi féregtelenítés, a kullancs és bolha elleni hatékony védelem és a kötelező veszettség oltás mellett javasolt az úgynevezett Kennel köhögés ellen is immunizáltatni a kutyát, ha kutyás közösségbe visszük kedvenceinket.

Mit kapsz a „Szuper szimat” kurzuson?

  • A gyakorláshoz szükséges tréning szettet ajándékba kapod,
  • kis létszámú csoportokban történnek a gyakorlások,
  • az 5 hét, 6 alkalom alatt,  szagminták keresését és jelzését tanuljuk meg heti egyszeri 1,5 órában,
  • a tanítás lépései nem bonyolultak, de 2 alkalom között,  otthon is gyakorolni kell,
  • egy típusú szagmintát 4 különböző szegmensben tanuljuk keresni,
  • csomagok között, belső helyiségben, külső területen és járművön.

Helyszín
Szuper Szimat I. szint: Felsőgöd és Budapest.
Szuper Szimat II.-III. szint: Dunakeszi.

Mikor indul a következő kurzus:
Szuper Szimat I. szint- Felsőgöd: 2018 április 28. szombat reggel.
Szuper Szimat I. szint – Budapest XIII. kerület: 2018. április közepe, hétköznap este 18:30-tól. A teremfoglalást a regisztrációk beérkezését követően tudom elindítani (nem jár fizetési kötelezettséggel), így pontos időpontról ezt követően tudunk egyeztetni.

Kurzus díja:

6 alkalmas kurzus díja: 47.000.- Ft
Előre utalással, egy összegben fizetve 5000.- Ft kedvezmény.
Részletfizetési lehetőség: 27.000 Ft előre utalással, 20.000 Ft a 4. alkalom előtt.

 

További információkat e-mail-ben küldöm a regisztrációt követően. Ha bármi kérdésed van, keress bátran!

Készen állsz ?