EGYÉNI TRÉNING

Bentlakásos képzés

 

Ebben a képzési formában a kutyák napi 24 órában velem és családommal élnek együtt. Ez idő alatt kutyáimtól természetes módon elsajátíthatják a társas viselkedés alapjait, szocializációjuk pedig többrétű és intenzív. Az aktív tréningek mellett a pihenő idők is nagyon fontosak, amikor nyugalmat tanulnak egy biztonságos környezetben. Egyénre és kutyára szabva kapnak napi szintű feladatokat, attól függően mi a cél, mit szeretnénk elérni. Ezt előre egyeztetem a gazdikkal és az időtartam is függ a kutya állapotától és az igényektől (minimum 10 nap de több hét is lehet). Viselkedésproblémákkal (szorongások, fóbiák, kutyákra reaktív kutyák) és rehabilitációval is kereshettek.

Helyszín: Diósjenő

A tréning díja: Egyéni díjszabás.

 

Egyéni tréning kölyökkutyáknak

 

A kiskutyák viselkedésének kialakulásában legmeghatározóbb a korai szocializáció időszaka. 3-12 hetes korukban a legnyitottabbak a világra, amikor még a külső környezetre pozitív, félelem nélküli válaszokkal reagálnak. Mivel a kutyusok 8 hetes koruk után, vagy még később kerülnek a leendő gazdikhoz, így ennek a korai korszaknak csak nagyon ritkán lehetünk részesei. Ezt az időszakot követően egyre csökken a kiskutyák félelemmentes nyitottsága, így fontos, hogy minél korábban a megfelelő módszerekkel megismertethessük velük a lehető legkülönbözőbb környezeti ingereket. Az egyéni tréning kölyköknél akkor is nagyon hasznos, ha bármilyen okból adódóan nem tud csatlakozni csoportos oktatásba, esetleg oltási sorozat vagy betegség miatt több hétig nem tud közösségbe menni.

A tréningek mindig igazodnak az adott páros igényeihez, kutya habitusához. 

A képzés pozitív megerősítéssel történik. A gazdikat megtanítom a közös jelrendszer kiépítésére, amivel könnyen eligazodhat már otthon is kutyusával a mindennapi feladatokban. A tréningeket játékos formára alakítottam ki, nem csak az alább említett feladatokat vesszük át töviről hegyire hanem eközben sok sok játékkal is megismerkedhetnek a párosok, amivel feldobhatják otthon is vagy egy sétán is a mindennapokat.

 • Behívás
 • Klikker használat
 • Kötődési feladatok
 • Pórázhoz szoktatás
 • Kontroll feladatok
 • Ingerszoktatás erdei és városi környezetben

Helyszín: Diósjenő- Dogtales bázis

Egyéni tréningek időpontja: Hétköznaponként megegyezés szerint.

Egyéni tréning bemutatása:

A tréning 8 alkalomból áll, heti kétszer fél óra.
6-8 hetes kortól 6 hónapos korig kölyökkutyáknak ajánlott.

A tréning díja: 8 alkalmas egyéni tréning díja: .41.000.- Ft

 

Egyéni tréning felnőtt kutyáknak

 

Bármilyen korban ajánlott felnőtt kutyáknak, hiszen minden kutyus vágyik izgalmakra, feladatokra, valamire amiben ő jó és kiteljesedhet benne, sőt még a gazdi is örül ennek! A feladatok, a játék és a sportok hobbi szinten nem korhoz kötöttek! Mindenkinek jár! Közös aktivitásnál jobb kapcsolatépítő módszer nincs.

Annál szebb pedig kevés dolog van, ha egy idősebb kutyus aki nem szokott a munkához, tréningekhez, egyszer csak egy olyan feladatot kap, amiben megtudja magáról, hogy ő valójában egy őstehetség abban, célt kap a mindennapjaiban, megjelenik az elégedett vigyor a buksin, teljesíteni akar a gazdinak, a gazdival, hisz ez innentől fogva csak az övék. Én ezekért a pillanatokért csinálom! Az öröm mindenkié!

A tréningek mindig igazodnak az adott páros igényeihez, kutya habitusához. 

A képzés pozitív megerősítéssel történik. A gazdikat megtanítom a közös jelrendszer kiépítésére, a közös nyelvre amivel könnyen eligazodhatnak bárhol az életben. A tréningeket játékos formára alakítottam ki, megtanuljuk hogyan kell motivációt fokozni, milyen szituációkban hogyan nyúlunk a kutyához. Az alábbi feladatokat sok sok játékkal is megtoldjuk, amelyben a kutya irányíthatóságának fejlesztése a cél.

 • Behívás
 • Klikker használat
 • Kötődési feladatok
 • Engedelmességi alapok a mindennapokhoz
 • Ingerszoktatás erdei és városi környezetben
 • Szocializáció saját kutyáim között

Helyszín: Diósjenő – Dogtales bázis

Egyéni tréningek időpontja: Hétköznaponként megegyezés szerint.

Egyéni tréning bemutatása:

 • 6 hónaposnál idősebb kutyáknak ajánlott.
 • A tréning minimum 6 alkalomból áll, heti egyszer 45 perc.

A tréning díja: 6 alkalmas egyéni tréning díja: 39.000.- Ft

Online tanácsadás

Mikor érdemes ezt a szolgáltatást választanod?

 • kölyökkutya érkezik a házhoz (elhelyezés, etetés, nevelés, tanítás)
 • viselkedés problémák kialakulásának okai (hogyan kerüld el)
 • a számodra legideálisabb habitusú kutya kiválasztása
 • saját kutyáddal kapcsolatos, egyedi kérdések, apró elakadások

Ez a szolgáltatás nem helyettesíti a kutyák tréningjét. Amennyiben komolyabb problémáid vannak, írd meg nekem nyugodtan és válaszolni fogok rá, megoldható e az adott igény ebben a szolgáltatási formában.

A tanácsadás időtartama: 45 perc
A tanácsadás díja: 5000 Ft