NAPKÖZI

 

FELÜGYELT BANDÁZÓ
A Dogtales bázis igénybe vehető futtatóként is felügyelet mellett. Az alábbi paraméterekkel a bázis területe és  eszközei használhatók.
Díj: 1500.- Ft / kutya/ egy óra.
Nyitva tartása: 
Szombatonként: 14:00-tól 15:00-ig
Helyszín: Diósjenő, Dogtales bázis

 

Hatóság által előírt kötelező védőoltásokkal rendelkező kutyákat tudok fogadni. A kötelező oltások mellett kennelköhögés elleni védettségnek is lennie kell a kutyák biztonsága érdekében.
KLUB
A nálam végzetteknek – egyéni vagy csoportos kurzus vizsganapja után – lehetőségük van klubfoglalkozás keretén belül is kutyás közösségbe járni. A klub összejövetelein ismerős szituációs játékok várnak a párosokra, illetve a bázis terültét az eszközökkel együtt szabadon használhatják.
Klubfoglalkozás díja: 1500 Ft/ 2 óra/kutya
Helyszín: Diósjenő, Dogtales bázis
A Dogtales kéthetente szombat reggel 9-11 óra között díjon klubfoglalkozás, aminek keretein belül közös feladatok mellett, bandázás és pályahasználat biztosított.

SZITTELÉS

Családias helyszínt, egyéni foglalkozást és ellátást biztosítok a kutyusoknak saját otthonomban és a Dogtales bázisom, ahol tapasztalt terápiában is használt kutyáimmal együtt élhet, szocializálódhat, játszhat, tanulhat, pihenhet. Biztosítom az ittlét alatt a folyamatos felügyeletet kint és bent, játékok közben megtanulják a kutyusok a kutya-kutya közti helyes kommunikációt és megtanítom a kutyákat kutyák között pihenni, megnyugodni, szorongásaikat, túlpörgéseiket levetkőzni. Biztonságot kapnak és habitusuknak megfelelő lemozgatást, illetve közösségben végezhető kontroll- és fókuszgyakorlatokat.

Az alap szittelés díjon azok a kutyusok érkezhetnek, akik már egyszer minimum 5 napon át éltek veem és kutyáimmal és átmentek a kezem alatt. Új kutyusok első három napja bentlakásos képzés díjon indul, a további napok, amennyiben nem problémás, szocializált kutyusról van szó, az alap szittelés díjon folytatódhat. Viselkedésproblémák esetén, egyéb tréning igények kapcsán a felmérést és személyes egyeztetést követően tudok pontos időintervallumot és díjat mondani a képzés hosszáról és menetéről.

 

Alap díj: 11.000.- Ft / megkezdett nap / kutya
Egy családon belül érkező további kutyusok díja: 9000.- Ft / megkezdett nap / kutya
Bentlakásos képzés: 17.000.- Ft / megkezdett nap / kutya.

Hatóság által előírt kötelező védőoltásokkal rendelkező kutyákat tudok fogadni. A kötelező oltások mellett kennelköhögés elleni védettségnek is lennie kell a kutyák biztonsága érdekében.